fredag den 21. februar 2014

der er krokus i min have..

De orange har i alle tilfælde besluttet sig for det er blomstringstid.
Jeg kan godt lide de stærkt gule blomster om foråret, hvor farverne ellers tit bliver dæmpet af det lidt grå lys.
Jeg ved godt det ikke er spor moderne når jeg ser på titlerne på de nye havebøger, men jeg har brug for de stærke, lysende glade farver på den tid af året. og det er min have, så må naboerne kigge den anden vej :)


Den her kumquat har stået ude hele vinteren. Den har tabt bladende, men grenene ser faktisk helt fornuftige ud. Jeg forholder mig afventende....den ser væsentligt bedre ud, end den Eukalyptus og kamelia jeg valgte at tage ind i huset istedet for i det (nu ødelagte) drivhus.
Jeg skulle vist have ladet det hele blive ude, med den milde vinter vi har haft.Der er kommet løg hjem i alle internet butikkerne, og jeg så den her ret usædvanlige gladioles 
http://www.plantetorvet.dk/info-pv-6165-21263.shtml
Jeg føler mig fristet....

kærlig hilsen 
Marianne

8 kommentarer:

 1. Det er svært at spå, og det var jo ikke til at vide, at vinteren blev så mild, men ærgerligt med din Eucalyptus og din Camelia.
  Mine gule krokus har ikke vist farve endnu, kun de blå.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. hvad hedder dine blå krokus ? .. mine er sene, jeg vil gerne have nogle tidlige :)
   Kh
   Marianne

   Slet
 2. Hej Marianne

  Jeg har også kun fået de lilla/blå op, så nu er du først:)
  Meget usædvanlig gladiolus du linker til - man kunne frygte at det er en som er mere speciel end køn - men hvad, det må da komme an på en prøve!

  Ha en dejlig weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. du har ret med de gladioles.. det er det der fascinere :) jeg har lyst til at se dem live. billederne på pakkerne kan være meget misledende :)

   KH
   Marianne

   Slet
 3. Der står vel ikke skrevet nogle steder at vi skal være med på tidens trend altid. Det er jeg bestemt ikke. Hos mig findes der hverken hvid, blå el rød have. Jeg bruger de farver jeg kan lide og jeg blander også gerne. Gule krokus er helt ok med mig og det er da en skøn farve her i det tidlige forår. Ja det er nemt at blive fristet på nettet i denne tid har selv lige fået lidt nye dahlia hjem :-)
  KH Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. du har ret, og heldigvist :)
   min have er jo ret ny.. så jeg lære efterhånden. men jeg ved jeg kan lide gult om foråret.. og efteråret, elsker gule solsikker der :)

   spændende med dine nye Dahlia, jeg har siddet og lagt i indkøbskurven.. forladt den.. vendt tilbage igen længe nu, .. inder vel med jeg køber noget :)


   KH
   Marianne

   Slet
 4. Mon ikke nærmere naboerne kigger ind istedet for væk? Det lyser dejligt op i den mørke tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg kan kun håbe at de kigger med positive øjne.. min have er meget anderledes end resten af haverne i kvarteret...på godt og ondt.
   KH
   Marianne

   Slet