torsdag den 16. marts 2017

Nogen gang så skal man ikke give mig en hæksaks ...for så klipper jeg

Jeg havde sådan en stor fluffy sag jeg ikke ville have større, og en dag da jeg alligevel vandrede rundt med hæksaksen og ørne næbet, ja så nåede jeg ikke længere end til den Thuja eller hvad der er. 
Ehh.. den er ikke helt så fluffy mere, bare sådan lidt snoet rundt om sig selv.

Jeg har lidt dårligt samvittighed, jeg tror ikke det er det bedste tidspunkt at være ude med kniven i de stedsegrønne, men nu er det sådan. så håber jeg den klare den. 


Det værste har jeg overvejer seriøst at klippe den barbenede Thuja foran, om til en fugl i en rede. Jeg syntes lige det ser ud som om der godt kunne blive sådan en ....måske skal hale og næb lige have lidt år.. og det tager også tid at få en tæthed .. men altså sådan er det jo bare. 

Jeg tænker  og tænker .. skal... skal ikke .. skal .... sk....


Forøvrigt fik jeg to stykker færdig hæk Thuja planter af min svigerfar. de er lidt halvskaldede , men jeg håber de kommer sig. Mine søde store drenge plantede dem for mig i vinterens kulde.


Det er meningen de skal lave en slags port ind til børneområdet..til der er hvor fantasien  ingen grænser har .. dvs. børnene et meget langt stykke hen af vejen bestemmer hvad der skal ske.  Vores familie for et stykke tid siden og spiste, da min yngste begynder at sidde og dissekerer en skive tomat. 
"hvad er det klister mor? det er ulækkert!" siger hun som kun en firårig nu kan få den slags sagt. 

"det er frøene til de nye tomatplanter" svarede jeg nok så pædagoisk, men hun ville simpelthen ikke tro på mig, så jeg måtte ud og hente en potte jord og så plantede vi frøene. Hun er mega slot af sine planter ( jeg ved det, jeg ved det .. og de er pottet om nu)

Hun vil have flere planter!

Vi har nu sået frøene af diverse peberfrugter og chili vi havde i køkken og køleskabet, 
Dem fra de grønne kom ikke (de er jo ikke modne) men resten gjorde, og det var jo også en lektie at lære :) Vi har prøvet at så igen, men denne gang fra gule og røde peberfrugter.
Nu venter hun spændt på om de spire.
 Jeg syntes det er rigtigt skægt at gribe nuet .. også selvom det er noget griseri med jordpotter midt i aftensmaden :)

Hav en rigtig dejlig dag :)

 kærlig hilsen 
Marianne

4 kommentarer:

 1. Hej Marianne

  Den er da let - skal/skal ikke - for selvfølgelig skal du:)

  Der er nok af hængehoveder der holder sig tilbage, og som lader det hele passere før de tænker at de måske skulle have været med...

  Det gider vi ikke!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. hej karsten .. jeg tror du har ret, men jeg venter lige til den begynder at være i vækst igen, jeg er ret sikker på det ikke er det rigtige tidspunkt, uden at vide meget om det :)

   Hav en super aften :)

   Kh
   Marianne

   Slet
 2. Dejligt når de små begynder at interessere sig for spirer, en god måde at lære det på ved at starte med tomaterne. De kommer hurtigt tomatkernerne pludselig er de der, bedst som man har opgivet dem. Din thuja ser fin ud, og er man først begyndt er det ikke til at stoppe igen, for så bliver den grimmere.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth

   Du har så evigt ret.. når først man klipper må man blive ved :)

   Ja jeg hygger mig med de små og frøene. Jeg håber de holder interressen lidt :)
   Kh
   Marianne

   Slet