torsdag den 5. december 2013

uha hvor det blæser

ja det gør det, og man skulle tro det også blæste inde i huset her, for kameliaen drysser..
 der ligger de .. flere og flere i løbet af dagen. store fede knopper som aldrig springer ud. jeg skar en knop over.. mit bud er den er pink, og fyldt pga. antallet af kronblade, men jeg bliver vist snydt af synet af den blomstre endnu engang. Der er dog få knopper tilbage, men de falder nok også ned.
Noget siger mig jeg ikke får det at se før jeg har et drivhus igen.


 Til gengæld nåede jeg at få taget et billede af den sidste rose, inden vinden flåede den istykker.Pas godt på jer allesammen i vintervinden.

 Kærlig hilsen 
Marianne
8 kommentarer:

 1. Ja mon ikke det blæser, god du nåede at få et billede af din sidste rose. Ærgerligt med knopperne på din kamelia, det var synd. Mine står derude og blæser i vinden, gad vide hvordan det hele ser ud i morgen.
  Jeg har lige læst, at rådyrene godt kan lide kamelia, så står de ikke et særligt godt sted, måske skal jeg have dem i potter igen og ind i pavillionen.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg håber dine klarer den.. jeg spekulere på om det havde været bedre jeg lod min stå ude... jeg ved virkeligt ikke nok om den plante, og den er ret humørsyg...

   KH
   Marianne

   Slet
  2. Ja den er lidt vanskelig, jeg spekulerer på, om jeg skulle have ladet mine stå i potter og sat i pavillionen, lige nu er det for sent. Vi må se, hvordan det går næste år :)

   Slet
  3. ja.. de lever jo, så vi kan prøve igen :)
   KH
   Marianne

   Slet
 2. Hej Marianne

  Ja det var ellers noget af en blæsetur!
  Her vælter træerne:(
  Så jeg er strandet her på mit arbejde!

  Jeg kender heller ikke noget til Kamelia - ærgerligt den mister sine knopper når den står inde...

  Ha en dejlig rolig nat....

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Karsten jeg havde en overraskende god nat, denne gang tager den grå klods af for stormen, så det kunne være værre her :)

   Jeg håber du kom sikkert hjem..

   KH
   Marianne

   Slet
 3. Håber ikke blæsten var for hård ved dig denne gang?

  SvarSlet
  Svar
  1. Taget ligger stadigvæk..men er løsere. Tømmeren siger første storm rykkede det . Haven er ok. Vi var bedre forberedt :)
   Kh
   Marianne

   Slet