søndag den 17. november 2013

birk og pakke

Jeg gik igennem volden på vej hjem fra byen og så de havde fældet et af birketræerne.


 Det må være blevet svækket og de kan nu se det efter den stormen. Nede lå det i alle tilfælde, og man kunne rigtigt se den smukke bark og stamme struktur.


At kunne se træernes opbygning er en af mine aller bedste ting ved vinter. Der er virkelig stor forskel på de ting der tiltrækker øjet ved hvert træs opbygning.

Når de kommer helt ned at ligge (som jeg egentligt tit syntes er lidt trist) kan man jo få øje på sjove detaljer, som dette stykke bark, siddende på den sidste lille pind der er tilbage fra en tidligere skade.


Min pakke fra plantetorvet kom. De havde desværre nullet min blandet pakke med mange tulipanløg, jeg ville sætte uden for hegnet, men resten af løgene er kommet og de ser dejligt sunde ud.


Pas godt på jer :)

Kærlig hilsen 
Marianne


6 kommentarer:

 1. Nå din klikfinger kunne heller ikke holde sig i ro hos Plantetorvet :) det er så nemt at blive fristet.
  Der er også noget smukt over træer uden blade og lidt trist er det, når de pludselig ligger på jorden.

  SvarSlet
  Svar
  1. min klikfinger kan desværre være alt alt for ivrig.. noget jeg hellere må få under kontrol :) men løgene var fine og jeg glæader mig over dem
   KH
   Marianne

   Slet
 2. Hej Marianne

  Sikken en masse dejlig brænde der ligger der!

  Der er ikke noget så godt som at komme ind til brændeovnen når man lige har været ude i efterårsbvejret og sætte en masse løg;)

  En dejlig dag herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. vi glæder os også til brændeovnstid :) det er mega hyggeligt :) så kunne man jo bare ønske sig det var vores træ og ikke kommunens :)
   KH
   Marianne

   Slet
 3. Ej jeg mangler lige sådan en stor gren...mindre træstamme...til hjørnet i køkkenet, mon de deler lidt ud ? Rigtig god mandag til jer. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan jo altid ringe til kommunen og spørge? de er meget smukke og ville bestemt se flot ud i dit hjem :)
   kh
   Marianne

   Slet