fredag den 26. april 2013

Ups.. der lå et havecenter......Det var egentligt meningen jeg bare skulle køre en tur, sammen med min søster inden vi skulle hente min nevø fra lejrtur, men så lå der jo lige et havecenter.

Vi har mange krukker i haven, altså ikke i Claus Dalby dimensioner, men jeg er jo også kun lille mig. dvs. mig, som nu også har de fleste af de krukker min mor havde. Vi har ikke samme smag, min mor og jeg, jeg er mest til rødler eller hårdtbrændt glasur krukker, hun er til plastik og fiber. Vi skal allesammen være her.... og jeg må indrømme plastik er praktisk og .. ja ....det var vist det. Dejligt der er dejlige hængeplanter til. ( jo det er lidt slemt sagt)

Jeg faldt for to idag, de er jo nok ret almindelige, men jeg kan rigtigt godt lide letheden og farvespillet på dem.Den helt klassiske pletter i luften, og så cory..et-eller-andet-indviklet....med smukt sølvfarvet løv. 
Der røg tre af hver slags med hjem. Nu står de i drivhuset sammen med de andre sommerblomster og venter på min mavefornemmelse siger jeg skal lukke dem ud. 

De andre sommerblomster jeg har kommet til at tage med hjem er:


Jeg har en svaghed for kongebegonia i krukkerne. Så jeg måtte eje dem her, jeg syntes egentligt ikke ti kr. stykket var dyrt.

 Jeg elsker de sorte petunia, og mit tøsehjerte, der engang legede prinsesse altid, sukker af fryd over de fyldte lilla.
og så er der den her, som de havde på havecentret.  På skiltet stod: Sommerblomst ca. 20 cm høj, op til 50 cm. i bredden. Se lige den bladfarve, fantastisk.


Havecentret er søde nok til at have en lille legeplads, men ellers kan man bare putte barnet i krukkefængsel. 
Jeg kunne ikke finde prisen på den krukke, men den er for sjov, ligesom en lille have i haven, hvem ved måske kunne man ......nå, det bliver så ikke lige i år. 

Hav en rigtig dejlig dag, og nyd april vejret :)

 kærlig hilsen 
Marianne

2 kommentarer:

 1. Hej Marianne
  Ja det er farligt at komme på plantecenter, det kender vi. Det var da billigt for kongebegonierne 10 kr., der var du heldig, de er rigtig flotte.
  Ved du at du kan plante pletter i luften ud i bedene? Jeg har haft nogen derude, i over 5 år, det går fint, de visner helt ned og skyder nu igen fra bunden, så jeg lige i dag.
  Jeg skal nok sige til, hvis jeg kan finde kørelejlighed til dig til en af blogtræffene.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. jeg vidste ikke det med pletter i luften, det er godt at vide :)tror jeg planter den ud imorgen, men den kommer nu i en krukke for skal bruge noget der hænger :). Jeg ved kun de ikke kan fordrage at tørre ud. Den alm husfred kan også gro en beskyttet plads ude, der laver den et fantastisk bunddække :)

  Dejligt :) jeg vil gerne se din have og den nye mørke rhodedendron, den har en virkeligt flot farve :)


  KH
  Marianne

  SvarSlet