fredag den 11. april 2014

indrømmet de er fra igår...

Jeg ville virkeligt ønske jeg havde været hjemme og tage billeder idag, for der skinnede solen, men jeg var ude hos min lillesøster og diskutere hendes staudebed. Hun har gravet alt op og nu skal det plantes igen.
Et spændende projekt :)

Jeg går rundt og sukker efter et nyt drivhus, her i Bilka.


Børnene har hængt æg på æbletræet.. meget påske agtigt :)


Erling det dejlige menneske havde både hvide klematis og jordbær til mine ampler med til mig :) og en bonus passionsblomst. 
Det var bare pænt af ham, han er så rar.


Ved i hvad ? i Bilka springer der planter på en og vil bare med hjem når man går rundt og drømmer om drivhuse.. underligt....både langspore hvide og blå/hvide akelejer, stenbedsplanter og en kobjælde hang fast. hele vejen igennem kassen og hjem.


Tulipanerne begynder at vise farve, jeg ville ønske jeg vidste hvad de her hvide og de lilla bagved hedder, for det er de mest trofaste tulipaner, de kommer hvert år, holder længe og jeg syntes de er pæne.


De orange her er på samme måde, dem har jeg haft tre forskellige steder jeg boede nu.


Fine røde :) jeg kan godt lide røde tulipaner med lidt blåt i...


Tilgengæld er disse som var nogen af de første der sparng ud, og som er meget trofaste hvert år, ved at falde. 


 De allerførste tulipaner i forhaven er visnet. Heldigvist har jeg sat en senere tulipan sammen med dem.. de er så skriggule, men det skulle jo gerne blive et hvidt og gult bed. og de passer til den gule kant på kristtjørnen.


Fine stribede blade på den her røde tulipan.


Det er utroligt med tulipaner, de er helt grønne en dag, så kigger solen frem om formiddagen og pludseligt kan man se hvilken farve alt de grønne går og gemmer på. og man fryder sig indeni, for alt den skønhed kan man få lov at se og nyde. og man glemmer tiden tilbragt på knæ i kold jord og de halv valne fingre og tænker" det der, det er livet" 

Pas rigtigt godt på dig og dine idag, og hav en dejlig dag.

 kærlig hilsen 
Marianne
6 kommentarer:

 1. Ja det var synd du ikke var hjemme i dag, det var skønt vejr. Vi kender vist alle til, at planterne springer på en :)
  Vi laver bare en byttehandel igen i år, så får du en ny Splish splash :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Din søster må være en energisk dame. Jeg ender altid med at foretage lappeløsninger på mine bede. Du har fuldstændig ret ang tulipanerne. De kan være helt lukkede om formiddagen, men åbner sig op i eftermiddagssolen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dame... Der følte jeg mig lige gammel ;0)

   Nopes, men min svigerfar skulle have en fræser igennem bagsiden af beddet, så det motiverede mig lidt til at komme igang...
   Og nu står planterne på min terrasse og kukkelure mens jeg finder frem til hvordan beddet skal se ud - Det har de ikke alt for godt af :0(

   Slet
  2. det går nok Karen :)
   jeg lapper også meget Marie, det med at flytte alle planter er bare sådan pyhhh... uha...

   KH
   Marianne

   Slet
 3. Drivhusdrømme er dejlige at føre dem ud i livet er vidunderligt. Flot påskeæg træ :-) Det er ikke kun i Bilka at planterne springer på en. Hvor er dine tulipaner langt fremme der kan jeg slet ikke være med. Syntes mine løgvækster er lidt sløve i det :-(
  KH Anne

  SvarSlet