fredag den 21. juni 2013

Billeder kan snyde... meget

Nogen gange køber man blomster med øjnene. Det gælder feks Iris germanica Black Dragon, som hos langt de fleste forhandlere bliver solgt med et billede noget lignende dette her: 
 (tryk på linket, jeg vil ikke stjæle folks billeder. Og aner heller ikke hvordan denne forhandler er at handle med, det er ikke en kritik, bare et eksempel)


Første gang, det her så sprang ud, troede jeg og min søster vi havde fået den forkerte Iris, så vi købte nye, hos en anden forhandler. Det samme resultat.


 Black dragon er ikke i nærheden af at være sort, men har en smuk flammefarvet dyb rød.
 Det er en meget smuk Iris farve, men alt andet end sort.

Det sker altså jævnligt med internet forhandler billeder. Hvis der står: billedet er udlånt af, under blomster har jeg lært at vente og se hvad der sker... det er sjældent en katastrofe, de fleste blomster er jo smukke, men farven snyder tit. I dette tilfælde også blomsterformen.

Men hvad...uden fejlkøb... ingen efterårs-flytten-rundt-uge.... ihvertfald ikke i helt samme grad :)

Det regner helt vildt, slag regn. Bagefter er alle de store udsprungne blomster jo nok fuldstændigt smadret, men jorden er jo perfekt til at håndluge ukrudt op imellem fliser og ud af stauder.  Så der er ikke noget der er så galt at det ikke er godt for noget.

Kærlig hilsen 
MarianneIngen kommentarer:

Send en kommentar